Home Forums Themes Support Financial – Business and Financial WordPress Theme Logo uploaded but not changing on live site

Topic Resolution: Resolved

This topic contains 13 replies, has 5 voices, and was last updated by Avatar Hoa Ngo 1 year, 11 months ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #3709

    Hi

    From what I understand i changed in general options less designs on. Then i changed the logo and favicon. now the favicon changed but the logo is the same. Did i do something wrong?

    #3710

    Hi

    Logo doesn’t change when i upload it . The favicon changes but not the logo.

    #3712

    And the colours dont change in style options

    #3729

    Hi guy,

    Another way, you can change the logo in Metabox settings – at the bottom of the page.

    If the result still the same, please give us your Admin Login info, we will assist you.

    About the colors, you can change it by using Custom CSS from Theme Options.

    Kind Regards,
    Sophie

    #3770

    the same happened with me. After several tests, my host support concluded that it may be by the plugin of visual composer.

    #3847

    I have no idea! and now my website is completely not showing anything. Do you know why this is happening?

    #3849

    Hi there,

    We didn’t do anything on your site (http://metis.co.za/), we even didn’t have your Admin info, so we don’t know what is happening with it.

    Thanks,
    Sophie

    #3851

    But this isnt my site http://www.investoffice.com.br/how do you know that im using this domain. Do you have my logins for wp?

    #3852

    Sorry, I mistake, my fault.

    Could you please give us your Admin Login info? And remember set your next reply as private reply. We will check the issue and assist you.

    Thanks!

    #3854
    This reply has been marked as private.
    #3855

    Thanks for fast support

    #4222
    This reply has been marked as private.
    #9311

    The same problem is faced by me as well and no luck how to even raise this issue having 6 months support as well. Can anyone help pls.

    #9317

    Hi coretegra,

    Please open the new ticket to let me know what you are facing.
    And please give me your Admin info?
    We will check and resolve it for you.

    Thanks!

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.